Cine Suntem

English   Romana    
Zone
Categorii
Oferta
Contul Meu
Despre 360RVR
Despre 360RVR Cine Suntem

360RVR a fost realizat din dorinta de a aduce in Romania tehnologia tururilor virtuale la cel mai inalt nivel. Acest tip de prezentare nu este deloc nou, el fiind folosit de ceva vreme in multe tari pentru promovarea diferitelor domenii.

Pentru inceput 360RVR se va concentra inspre plimbarile virtuale prin zone pe care dorim sa le extindem cat mai mult cu putinta, creand astfel experiente unice atat pentru cel ce a vizitat deja respectivele locuri avand astfel senzatia unui Deja Vu cat si pentru cel ce nu a fost niciodata in acea zona.

Domeniile in care se poate utiliza aceasta tehnologie sunt nenumarate, si speram ca romanii sa fie receptivi la aceasta perspectiva asupra unor locuri reale. Imaginati-va ca doriti sa inchiriati sau sa cumparati un apartament si ati avea posibilitatea de a vedea starea lui prin intermediul unui tur virtual, economisind astfel mult timp si sortand imobilele ce merita a fi vazute la fata locului.

Sau daca doriti sa iesiti in oras si nu stiti unde, prin intermediul unui tur virtual puteti vedea cele mai noi restaurante, cafenele, cluburi sau locuri de agrement pentru a va hotara unde doriti sa va petreceti timpu liber.

Iar lista poate continua, limitata fiind doar de imaginatia noastra. Pentru anumite domenii intentionam sa creem sectiuni speciale, fiind astfel mai usor unui vizitatator sa geseasca ceea ce cauta.

Va multumim pentru timpul acordat si va asteptam sa reveniti pentru a urmari imbunatatirile pe care promitem a le aduce in mod constant.